tips svensexa möhippa rut bartender drinkar cocktails
Priset beror på hur många bartenders som behövs och hur lång tid ni önskar att baren öppen. Notera att ni slipper pålägg på varor och förbrukningsmaterial, ni betalar endast för det jobb vi utför. Vi tar med oss de redskap som behövs dessutom kan vi hyra ut flyttbar bardisk, glas m.m. Kontakta oss gärna så får du ett exakt pris för ditt event, snabbt, tydligt och klart utan trista överraskningar.

Kostnaden för arrangemangen innehåller jobbet att skapa en drinkmeny, beräkna åtgång av varor, göra inköpslistor, vara speaking partner åt er med våra erfarenheter, planera och förbereda baren, ta med material, hålla baren öppen de tider vi sagt, plocka undan efter oss, resor till och från eventet samt att följa upp att du är nöjd.

För dig som privatperson brukar en bartender kosta från 2.500:- för en kväll men det kan variera beroende hur lång tid du vill ha baren öppen och vad vi skall ha med oss så kan det öka. Om ditt event är viktigt för dig så se till att hyra en bartender som tycker likadant och en som verkligen presterar.

Möhippor & Svensexor
Vi brukar ordna en kul bartenderskola för alla deltagare på svensexa eller möhippa vilket tar cirka en och en halv timme. Alla och speciellt blivande bruden/brudgummen är aktiva. Ni lär er grunderna i att blanda drinkar, får blanda själva och smaka på många drinkar. Mycket populärt, informativt, socialt och roligt. Oftast fixar vi allt bara ni har en adress och en tidpunkt som passar er. Tyvärr jobbar vi bara i Stockholmstrakten.
Kontakta oss för en prisuppgift – Säg var, när och ungefär hur många ni blir

Vi skakar om på festen och gör er tillställning roligare…

Kontakta oss för idéer och förslag inför festen eller tillställningen, det kostar ingenting att fråga

Tänk fritt och ha kul, livet är för kort för något annat;-) Bara att boka