Reklambyrån DMB&B
skulle ha en kul kväll. Så innan man gick iväg till Kungsholmens Bryggeri för att inmundiga lite öl och ölkunskap så samlades alla i baren på kontoret och vi ordnade en Marguerita Maniac, dvs flera olika sorters Margerita. En bra start på en lyckad kväll.

Sofia och Martin
gifte sig i hemlighet, vänner var inbjudna på en fest hemma hos dem på kvällen. Det blev en hejdundrande fest med många goda drinkar.

När DN Centralredaktion
skulle ha personalfest så passade man på att använda de lokaler som höll på att byggas för dem. På cementgolv i en långt ifrån inredd lokal byggdes en häftig festlokal upp.

NCC
hade ledningsgruppsmöte ordnades en hel del roliga aktiviteter. En av dessa var en drinkprovning högst upp i Cedergrenska tornet som man precis renoverat efter att ha påbörjats 100 år tidigare. Efter detta har det varit flera drinkprovningar och privata barer på personaltillställningar.

Xtreme Data Consulting
passade på att göra ett kul kundevent i sina egna lokaler. Detta evenemang inleddes med en drinkprovning. Många kunder som inte kände varandra så det var en mycket bra start för att bryta isen.

Reuters
skulle ha en personalfest med middag på en plats som krävde båttransport. Under båtresan hade vi en hejdundrande Margeritabar öppen.
.

Anders
ville ha en riktig födelsedagsfest då han fyllde 35 år. Istället för att hyra lokal så öppnade han sin lägenhet och via stora plastsäckar knöt han ihop den med den mattpiskvind som fanns i huset. Här hade vi en bar öppen hela natten med musik, karaoke och massor av rök från rökmaskinen.

Då John äntligen skulle gifta sig med sin Tessie
höll vi en bar öppen utomhus under en hel ljummen natt.

Carina och Stefan
ville ha en annorlunda fest hemma i villan. De röjde ut undervåningen vi flyttade in en bar och hela kvällen blev ett långt Cocktailparty med över 40 gäster.

Några ord om bartender på studenttillställning, studentuppvaktning, studentskiva:

Kommer alla gäster att vara 18 år eller äldre?

Kommer det att finnas vuxna med på tillställningen och då menar vi inte något syskon eller vakt från vaktbolag.

Det som oftast händer är att baren dricks ut rekordsnabbt, sen tar alla fram sin medhavda alkohol. Så det du som förälder gjort är att öka alkoholkonsumtionen och öka risken för ett sjöslag. Visst är det bra att vara kompis med sina barn, men du har även ett ansvar och ibland måste man säga nej. Det finns ju ett skäl till att man måste vara 20 år för att handla alkohol.

Som du ser så kan du göra i princip som du vill. Öppna en egen BAR för vänner hemma eller på udda och roliga platser. Vi behöver inte tillgång till vatten och avlopp.

Tänk fritt och ha kul, livet är för kort för något annat;-) Bara att boka